23-24 EKİM 2019'DA ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM ve TEKNOLOJİ ÜNIVERSİTESİ’NDEYDİK...

 




23-24 Ekim tarihlerinde, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde iki gün boyunca Deneyimsel Tasarım Öğretisi İletişimde Ustalık Zirvesi gerçekleştirildi.             





Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, ücretsiz olarak yapılan zirvede; “İnsanları nasıl tanırız? İletişim nedir?  İletişimde strateji nasıl olmalı? Kurduğumuz iletişimi nasıl kaliteli hale getirebiliriz? Etkileyici sahne sunum nasıl olur? “ sorularına cevap veren sunumlar yapıldı. İki gün süren zirve ile ilgili katılımcılar, farklı bakış açısı kazandıklarını ifade ettiler.  




KATILIMCI YORUMLARI;

Şeyma A.

Hayatın içinden, hayatı anlatan, bize yol gösteren bir seminer oldu. Farkındalık yarattı. Hayatın akışında bize yardımcı olacak şeylerin bilgisi verildi.

Hanifi Çağrı D.

Bedel konusunu özellikle çok beğendim. İnsan hayatı hakkında verilen bilgiler gerçekten çok etkileyiciydi.

Hasan Ö.

Arkadaşlarımla olan iletişim yöntemimi değiştirmeme vesile oldu.  Bedel kelimesinin hayatımızda bu kadar kritik bir rolünün olduğunu tamamıyla kavradım. Teşekkürler.

Onur N.

Gerçek hayatta aslında hep gördüğümüz ama farkında olmadığımız birçok ifade gerçekten güzel anlatıldı.

Nurcan S.

Konular arasındaki geçişler akılda kalıcı ve konuların biraz daha tiyatral bir şekilde anlatılması akılda kalıcılığı arttırıyor. Bu kaliteli zirve için teşekkür ederim.

Ömer Buğra M.

Anlatılan konuların ifade şekli hoşuma gitti.

Berna İ.

Çok faydalı, tam da hayatta yaşadığımız sıkıntıların çözümlerini anlatan bir eğitim. Daha sık bu eğitimleri görmek dileğiyle.

Almina Ö.

Özellikle akıcı konuşma ve konuşmayı örneklerle süsleyerek anlatılması daha açık ve anlaşılır oldu. İçerik eğlenceli ve eğiticiydi. Keyif alarak dinledik.





Yorumlar