İLETİŞİM USTALIĞI ZİRVESİ SİNOP ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ’NDE DÜZENLENDİ

 






23-24 Ekim 2019 tarihlerinde 2 günlük Deneyimsel Tasarım Öğretisi İletişim Ustalığı Zirve programı düzenlendi.  Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Akademik, İdari Personel ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.






İnsanın bu hayatta üç temel amacı vardır; mutlu olmak, başarılı olmak ve iyi ilişkiler kurmak. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yapılan zirve programında da bu üç amaç temel alınmıştır.   Zirve boyunca katılımcılar dünüme göre nasıl daha mutlu ve başarılı olabilirim, iletişim nedir ve iyi bir iletişim ustası nasıl olunur gibi soruların cevaplarını buldular.




İki gün boyunca Deneyimsel Tasarım Öğretisi, İletişim ve İletişim Çeşitleri, İnsan Tanıma Sanatı, Gizemli Zıtlıklar Yasası, Bedel, Beklenti Yönetimi gibi konular ele alındı.  Programda hayatımızdaki beklentilerden kaynaklanan problemleri nasıl çözümleyebileceğimiz hakkında bilgiler verildi. Ayrıca eğitimde iletişimin doğru yapılabilmesi açısından Genel İletişim Stratejileri, Üç Boyutlu İletişim ve Sahne Sunum Becerileri konuları da anlatıldı.







 


Yorumlar