21-22 EKİM 2019’DA ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ’NDEYDİK!




21-22 Ekim 2019 tarihlerinde,  Bülent Ecevit Üniversitesi’nde iki gün boyunca Deneyimsel Tasarım Öğretisi İletişimde Ustalık Zirvesi gerçekleştirildi. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, ücretsiz olarak yapılan zirvede, kaliteli iletişim nasıl kurulur, insan tanıma sanatı, genel iletişim stratejileri gibi konulardan oluşan sunumlar yapıldı.

Katılımcı Yorumları

“Güzel ve geliştirici bir seminer kendimden çok şey bulduğum bir konferanstı emeği geçenlere teşekkür ederim.”
Enes D.
 “İletişim ile ilgili aslında hiç farketmemiş olduğum konularda farklı bakış açıları edinmeme katkı sağladığı için çok memnun oldum. Başarılar.”
Tijen U.
“Gayet güzel ve bilmediğim konulara değinildiğini düşünüyorum, aslında günlük hayatta görülen şeyleri daha iyi anlamamızı sağladı.”
Nur C.
“Globalleşen dünyamızda iletişim neslimizin en büyük problemlerinden birisi durumunda böyle bir dönemde böyle bir seminer ile bize yardımcı olan sizlere sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Sevgilerle...”
Enes A.
“Gayet uyumlu ve hoş bir ekip olarak sunulan Deneyimsel Tasarım Öğretisi insan yaşantısındaki farkındalığı ve bilinçliliği artırmaya yönelikti. Dilin sade oluşu ve hocalarımızın samimi hareketleri ortamı daha renkli hale getirdi. Hep bir merak unsuruyla hareket ettiler bu miktar arttıkça sıkılma etkisi minimuma indi. Hocalarımızı tekrar başka etkinliklerde de görmekten memnun oluruz.”
Ahmet Ramazan K.

Yorumlar